Иван Портних, предаде репортер на Varna24.bg. За нас кампанията не е

...
Иван Портних, предаде репортер на Varna24.bg. За нас кампанията не е
Коментари Харесай

Иван Портних: Нашият основен опонент е пасивността, ще продължим с позитивна кампания

 Иван Портних, предаде кореспондент на Varna24.bg .

" За нас акцията не е била един месец, а всеки един ден през тези 4 години, в които отговорно и поредно сме работили за динамичното развиване на Варна. Ще продължим да демонстрираме планове с обезпечено финансиране, които ще подсигуряват, че това стремително движение на възобновяване на града, което постигнахме за тези 4 години, освен ще се резервира, само че и ще продължи в вероятност. Поздравявам всички сътрудници с безапелационният резултат. Благодаря на всички, които ни подкрепиха през миналата седмица. Основен конкурент за нас се явява пасивността и в този смисъл съм уверен, че идната неделя доста повече варненци ще упражнят правото си на избор и ще гласоподават в поддръжка на развиването на града ни, такова каквото положихме и с ясната визия къде желаеме да бъдем в идните 4 години. Вярвам и се обръщам към всеки един варненец, разчитаме на поддръжката на всеки един наш съгражданин, с цел да можем да продължим да изпълняваме програмата и уговорките си към морската ни столица ", сподели Иван Портних. 

Депутатът от ГЕРБ Павел Христов заяви и резултатите за претендентите на партията за районните кметства, където също има забележителна преднина, само че следва балотаж. 

Фаворит на гласоподавателите в регион " Владиславово " се оказа Николай Костадинов, който завоюва на първи тур кметското място в региона с 56%.

Следващата неделя ще стане явен изборът на варненци за регион " Приморски ", където Петя Проданова досега има 41,50 % от гласовете на гласоподавателите, регион " Одесос ", където за Георги Недев са дали своят вот 42,52%, регион " Младост ", където за Христо Христов своя избор са дали 46,90% от имащите право на избор в региона и регион " Аспарухово ", където кандидатът на ГЕРБ Ивайло Маринов има 48,17%. 

Досегашният ръководител на Общинският съвет в града и втори в листата на ГЕРБ Тодор Балабанов разяснява, че ГЕРБ остава първа политическа мощ в локалния парламент, който се обрисува цветен с влезлите в него представители на 11 партии и обединения. 

Иван Портних акцентира, че с изключение на огромните планове, с които към този момент е срещнал обществеността в бъдещата си стратегия, той ще подчертава и върху една по-отворена администрация, близка до хората и техните проблеми. Стана ясно още, че има подготвеност да бъдат увеличени електронните услуги за жителите, които предлага общината. 

" Надявам платеният избор да не надделее тази неделя! Призовавам още един път хората да отделят половин час от времето си и да отидат да гласоподават!, сподели Иван Портних.  

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР